Vrouwendag 2020

 In

Een vrouw naar Gods hart

Een heerlijke dag, waar u -alleen of met uw vriendinnen- tijd apart kunt zetten om de Here God beter te leren kennen. Waar u wordt opgebouwd en bemoedigd. Waar twee verschillende sprekers hun visie geven op het thema Een vrouw naar Gods hart. Dat alles onderstreept met samenzang en gebed. ’s Middags zijn er verschillende workshops om uit te kiezen, om nog meer de diepte in te gaan of gewoon even te ontspannen met een creatief of muzikaal programma. U bent van harte welkom op zaterdag 7 maart in zalencentrum Tripodia! Kijk ook op http://vrouwendagtripodia.nl.

U kunt zich inschrijven voor de Vrouwendag via de ticketlink. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om via een online systeem kaarten te verkopen. Dit is voor u en ons een veilige en makkelijke manier. Let op: u koopt en betaalt direct de tickets op deze manier. Eenmaal gekochte kaarten kunnen we helaas niet meer terugnemen. Een ticket is EUR 28 incl. reserveringskosten.

Een voordeel is dat u op 7 maart niet meer in de rij hoeft te staan om u te registreren. U kunt uw dag direct ontspannen beginnen!

Datumzaterdag 7 maart 2020
Deuren geopend09:00 uur
Aanvang09:30 uur
Einde15:30 uur
Prijs per kaartje€ 28,00
Bestel kaarten viahttps://www.ticketkantoor.nl
Recent Posts

Begin met typen en klik op Enter om te zoeken