Europa’s beste Beatles & Stones Tribute

Back to the sixties met Europa’s beste Beatles-Tribute. Beleef een avondvullende show, die zijn weerga niet kent! Alle grote hits worden gebracht door de The Beatles Revival. Meezingen gegarandeerd!!!

Deze band stond op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. In Nederland waren ze o.a. te gast op het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op het verjaarsfeest van Queen Elisabeth.

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, de kostuums, kompleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte “stage look” is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backing vocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klink zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

Street Fighting Men, opgericht in 2018, is een nieuwe Rolling Stones tribute band. Deze band bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten die hun sporen reeds verdiend hebben en al meer dan dertien jaar samen spelen in The Hangouts. Aangezien alle leden al sinds hun jeugd naar de Stones luisteren, kent dit repertoire geen geheimen meer. Naast alle hits (bijv. Start me up, Satisfaction, Jumpin’ Jack Flash, Miss You, etc.), beheerst de band ook genoeg ‘obscure’ Stones-nummers (zoals She’s So Cold, Heartbreaker, No Expectations), zodat een optreden ook voor de die-hard fan nog verrassingen kan bevatten, nummers die de reguliere Stones coverbands niet spelen.

Bij Street Fighting Men draait alles om de muziek van The Rolling Stones. Je hoeft dus geen verkleedpartijen en na-aap-kunstjes te verwachten. Ja, we zijn geïnspireerd door de muziek van de Stones, maar we gaan ze niet na-doen qua uiterlijk, kleding, etc.!

https://www.ticketkantoor.nl/shop/beatles-stones

Datumzaterdag 13 april 2019
Deuren geopend20:00 uur
Aanvang20:15 uur
Einde00:00 uur
Prijs per kaartje€ 18,80
Bestel kaarten viahttps://www.ticketkantoor.nl
Neem contact met ons op!

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Begin met typen en klik op Enter om te zoeken