het culturele ZALENcentrum van katwijk
Welkom in ons zalencentrum!

kalender

Wees welkom bij ons en bekijk hier onder alle nieuwe evenementen voor de komende tijd. Kom kijken naar onze vernieuwde bar! Per evenement bekijken wij wat de beste oplossing is voor uw situatie. Zoekt u een lokatie voor de jaarlijkse VvE vergadering, examinering, scholing of certificering? Maar ook een groot concert kan natuurlijk! Of wilt u gewoon een familiefeest? Dan kunt u bij ons terecht!

Nieuws

26 nov: Sinterklaasfeest Sien

Wat was het een leuke avond met Sinterklaas en wel 5 Pieten!! Alle aanwezigen hebben gezongen, gedanst en kregen na…

20 dec: Tripodia sluit jaar af met vrijwilligersborrel

Nog net voordat Tripodia weer haar deuren moest sluiten, heeft men op vrijdagmiddag nog een borrel kunnen organiseren voor alle…

11 aug: Buurtbakkie

Op woensdag 11-8-2021 was er in samenwerking met het Welzijnskwartier een gezellig Buurtbakkie. Zo’n 20 mensen uit de buurt zijn…

VOOR ELK EVENEMENT EEN PASSENDE ZAAL

VOOR ELKE BIJEENKOMST EEN GESCHIKTE ZAAL

Heeft u een vergadering, een trouwerij, een vergadering of andere bijeenkomst? TriPodia heeft verschillende zalen met de bijbehorende faciliteiten. Momenteel hebben we al onze zalen ingedeeld volgens de RiVM richtlijnen.

even voorstellen

Wij zijn Theo Heemskerk en Marianne Huitema, de zakelijke beheerders van Stichting Tripodia. Beiden hebben we een verschillende zakelijke achtergrond, maar als duo vullen we elkaar in Tripodia prima aan! We zorgen er met een team van vrijwilligers voor dat u tevreden terug zult kijken op uw evenement, concert, voorstelling of vergadering.

Marianne Huitema
Marianne Huitema
Beheerder
Theo Heemskerk
Theo Heemskerk
Beheerder

© Copyright 2020 Tripodia Katwijk